Мережа «Сільпо» до Дня закоханих перетворила вітрини та фасади двох супермаркетів на валентинки

13.02.2024
939

Фото: «Сільпо»

«Сільпо» до Дня закоханих перетворила вітрини та фасади двох супермаркетів на валентинки. Поглянути й сфотографуватися на тлі захопливих артвітрин з історіями кохання можна у Дніпрі за адресою вул. Андрія Фабра, 7 та у Одесі на вулиці Єврейській 50/1.


Кожен елемент артвітрин розповідає свою неймовірну історію прекрасних почуттів. 

У Дніпрі коза поїдаючи цукерки друкує своїми копитами любовні листи, як шану естетиці минулого, та шерить емодзі, використовуючи сучасні можливості для прояву почуттів. Ангел — мати-мисливця, наповнила кошики солодкою здобиччю, щоб ділитися нею, як і своєю любовʼю, зі своїми дітьми. Вона — втілення сили та краси жінки.

В Одесі пряникові чоловічки приміряли на себе роль чарівних купідонів. Козлик надсилає поцілуйчики усім перехожим, а справжній вир почуттів, який немає чіткої форми чи картинки, знайшов втілення в ікебані. На столі поета коїться справжній творчий безлад, де з кожним листом, присвяченим коханню, поет намагається дійти до ідеалу, але потрапляє у замкнуте коло творчості. Добре, що у нього є шоколад та тортики для натхнення.

Артвітрини створені разом із артгрупою  KOSA Art Group та «Майстернею чудес».

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.