Відкриття оновленого магазину JYSK в Києві

18.01.2024
672

Фото: пресслужба JYSK

18 січня відкриває свої двері для покупців новий магазин JYSK в Києві по вул. Гарматна, 26/2, Росток community center. Магазин має два склади, величезну оглядову вітрину та літній майданчик для виставки садових меблів


Новий магазин розмістився на другому поверсі торгового центру, то ж має чудовий вид, а також – терасу для виставки садових меблів.

Торгова площа – 1085 кв.м, також магазин має два складських приміщення загальною площею 398 кв.м, літній майданчик займає 74 кв.м.

Як і всі нові та оновлені магазини мережі, він побудований за сучасною концепцією 3.0, із сучасним точковим освітленням та просторим дизайном, зональним розміщенням товарних категорій для більш комфортних покупок, зокрема просторою матрацною студією тощо.

«Магазин у Росток community center став 91-им магазином мережі в Україні. Впевнений, що мешканців Шулявки порадують не лише ціни на улюблені товари, а також комфорт, затишок та гостинність, - коментує Євген Іваниця, Country Director JYSK в Україні.

Також керівник компанії зазначає, що станом на сьогодні тимчасово зачинені магазини JYSK в ТЦ Аполло, Дніпро та Сонячна Галерея, Кривий Ріг через пошкодження під час нещодавніх ракетних атак. Та відновлювальні роботи в магазинах JYSK вже розпочато. Команда JYSK не опускає руки та наполегливо працює над наближенням відкриття 100-го магазину JYSK в Україні, яке планується до кінця поточного року.

JYSK – це міжнародна мережа магазинів зі скандинавським корінням, яка робить облаштування простору у будь-якому домі та саді простим та захопливим. 

У понад 3300 звичайних та онлайн-магазинах у 48 країнах JYSK завжди забезпечить покупців чудовими пропозиціями та відмінним сервісом, знайшовши особливий підхід до кожного.

Засновник Ларс Ларсен відкрив свій перший магазин у Данії у 1979 році. Нині в JYSK працює понад 31 000 осіб.

JYSK - частина сімейної Lars Larsen Group. Виторг JYSK у 2022/23 фінансовому році становив 38,5 мільярда данських крон (5,2 мільярда євро).

Сьогодні в Україні працює 91 магазин JYSK та інтернет-магазин jysk.ua. JYSK в Україні нараховує штат понад 800 співробітників. 

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.