«Сільпо» перетворило вітрини та фасади супермаркетів у Дніпрі та Одесі на різдвяні артоб'єкти

12.12.2023
936

«Сільпо» перетворило вітрини та фасади супермаркетів у Дніпрі та Одесі на різдвяні артоб'єкти, відтворивши колоритне українське Різдво


Надихнувшись фольклором за «Різдвяною книгою», митці «Сільпо» перетворили вітрини у Дніпрі на інтерактивні з традиційними для Різдва темами: козою, яка стоїть на подарунках та їсть різдвяний вінок; будиночками у светрах, які співають колядки та «Щедрик»; мотанкою-янголом з крилами та павуками. А ще додали пшеницю як знак добробуту на наступні роки та символ найродючішого ґрунту в Європі. І про вікна не забули, прикрасили їх графічними рамками, щоб підкреслити друкарське минуле будівлі.

В Одесі частину супермаркету, яку відведено під пекарню, оформили символічно під пряниковий будиночок і одночасно фотозону. Тут на даху і фасаді оселилися привітні пряникові миколайчики. Інші вітрини присвячено темам «12 страв» до Святвечора, дідуху та козі із сіна.

«Сільпо» прагне, щоб ці вітрини, створені разом із артгрупою KOSA Art Group та «Майстернею чудес», були не лише гарним декором, а й нагадуванням про силу українських традицій та коріння.

Атмосфера магії українського Різдва чекає за адресами:

м. Дніпро, вул. Андрія Фабра, 7

м. Одеса, вул. Єврейська, 50/1

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.