McDonald's відкрив ресторан у Кропивницькому

28.11.2023
1616

ФОТО: MCDONALD'S

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's 27 листопада розпочала роботу у Кропивницькому - заклад розташований в центрі міста на вул. Велика Перспективна, 45/9. Про це повідомляє Економічна Правда з посиланням на пресслужбу мережі


"У новому ресторані площею близько 483 м2 – сучасний інтер’єр і простір для 129 гостей у залі та 144 на терасі. Заради зручності клієнтів в закладі встановлені термінали самообслуговування, де можна зробити замовлення через одну з 10 цифрових площин, впроваджений сервіс обслуговування за столиком, а клієнтів будуть раді зустрічати експерти з гостинності.

Ресторан та МакДрайв попередньо працюватимуть з 07:00 до 22:00, сам Драйв буде оснащений модернізованими цифровими дисплеями для розміщення замовлення, а за кілька тижнів буде доступна доставка через послугу McDelivery", - йдеться у повідомленні.

Разом із рестораном у Кропивницькому в Україні відтепер працюють 98 закладів McDonald's.

Читайте також: McDonald's відкрив ресторан у Яремче та McDonald’s відкрив перший ресторан на Кіровоградщині

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.