1 грудня 2023-го року дизайнерський супермаркет «Сільпо» відновить свою роботу у ТРЦ Blockbuster Mall

14.11.2023
730

1 грудня 2023-го року, один з найулюбленіших серед киян дизайнерський супермаркет «Сільпо» відновить свою роботу у ТРЦ Blockbuster Mall


Магазин було відкрито ще у листопаді 2019-го року. Його дизайн присвячено анімаційному фільму «Мавка. Лісова пісня», який створений українською студією Animagrad (FILM.UA Group). 

Напередодні повномасштабного вторгнення робота цього “Сільпо” була призупинена на реконструкцію. А після початку бойових дій супермаркет були змушені законсервувати.

І ось у грудні 2023-го після паузи «Сільпо» повертається у ТРЦ Blockbuster Mall. Супермаркет матиме торговельну площу 2100 кв.м і стане найбільшим магазином, відкритим мережею за час повномасштабного вторгнення. Тут буде розташований гастрономічний простір – фудхол з власним меню: від піци та бургерів до страв з воку й суші. У цьому «Сільпо» на гостей завжди чекатимуть спеціальні атмосферні зони: крафтові фермерські товари від «Лавки традицій», випічка від «Крафтяра», ароматні страви з кулінарії та інші.

“Сільпо” поновлює роботу супермаркету саме у той рік, коли відбулася гучна прем'єра мультфільму, і Мавка здобула феноменальну любов глядачів. 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.