У Києві відкрилася друга черга ТЦ "Епіцентр". Там працює ще один Food Market і з'явилися нові сервіси

13.03.2023
602
У Києві відкрилася друга черка ТЦ "Епіцентр". Там працює ще один Food Market і з'явилися нові сервіси

Фото: Епіцентр

11 березня у Києві відкрилася друга черга ТЦ Епіцентр у Києві на вулиці Полярній площею 20 000 кв.м. На цій площі працюють магазини у форматі shop in shop: Центр енергоефективних рішень, Bakery лабораторія та нова для мережі сервісна зона Мультисервіс з пральнею та хімчисткою. 
Друга черга оновлення ТЦ передбачає відкриття інноваційних магазинів формату shop in shop та запуск нових для компанії сервісів.
  •  На одному із входів до ТЦ з’явилася зона Мультисервіс. До сервісу виготовлення ключів тут додадуться майстерня з ремонту одягу, пральня та хімчистка. Така сервісна зона в мережі Епіцентр з’явиться вперше.
  •  Центр енергоефективних рішень, де можна буде придбати сонячні батареї, джерела безперебійного живлення, теплові насоси та інвектори.
  • У межах салону торговельного обладнання площею 320 кв. м буде представлено концепт Bakery лабораторії Polinn, як готового рішення для бізнесу, де проходитимуть майстер-класи з випікання хліба та хлібобулочних виробів.
  • У межах відділу "Вироби з металу", який займатиме площу в 1700 кв. м, буде представлено салон торговельного обладнання (320 кв. м).
  •  У ТЦ з’явився ще один Food Market, що розташується на вході D. А поруч відкриється оновлений ресторан Benicasim, де крім кулінарії та готових страв можна буде замовити піцу та бургери.
  •  Загалом в рамках другої черги комплексу запускається оновлений торговий простір площею понад 20 000 кв. м.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.