На держаукціон виставлено арештований адміністративно-складський комплекс у Київській області. Раніше там був Кулінарний центр МХП (ОНОВЛЕНО)

18.01.2023
860
На держаукціон виставлено арештований адміністративно-складський комплекс у Київській області. Раніше там був Кулінарний центр МХП

Фото: Сетам

 

На електронний аукціон OpenMarket виставлено на продаж будівлю колишнього "Кулінарного центру МХП" в селі Крюківщина Київської області.

Оновлення від 20 січня 15:50: Кулінарний центр продовжує роботу у вказаній будівлі


 

Стартова ціна лота - 177,318  млн грн або $4,8 млн (згідно з готівковим курсом валюти на дату виходу новини). Загальна площа майнового комплексу становить 21461,2 кв.м, площа земельної ділянки: 4,9752 га

На продаж виставлена будівля Кулінарного центру МХП з допоміжними будівлями та спорудами та знаходиться в селі Крюківщина, вул. Асканія, буд. №1А-Б-В-Г. Будівля  знаходилася в іпотеці та від 19.12.2022 року заарештована. Договір іпотеки був укладений 4 листопада 2021 року, з цієї ж дати накладено заборону на відчуження даного нерухомого майна.

«Цей майновий комплекс має всі шанси зацікавити інвесторів, враховуючи місцезнаходження, розміри та розвинену інфраструктуру. Гарантійний внесок для участі в аукціоні складає трохи більше ніж 8,8 млн грн», — повідомив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Дата проведення аукціону: 26 січня 2023 року. 

Нагадаємо, протягом 2022 року МХП відкрила 200 власних магазинів "М'ясомаркет". Це частина стратегії засновника Юрія Косюка, який планує перейти вид виробництва сировини до виробництва готової їжі.

Оновлення:

Як повідомила пресслужба МХП, земельна ділянка й нерухомість, де розташований Кулінарний центр, перебуває у компанії МХП в довгостроковій оренді. Власник ділянки й будівлі  – а зараз ним є компанія Dragon Capital – може вчиняти будь-які дії зі своїм майном, при цьому право довгострокової оренди залишається за МХП. З юридичної точки зору право користування майном в орендаря ґрунтується на договорі оренди й триває весь час дії договору, незважаючи ні на які обставини, у тому числі на зміну власника.

 

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.