McDonald’s відновив роботу в Бучі

26.12.2022
844

 

McDonald’s відновив роботу ресторану у місті Буча за адресою: вулиця Нове Шосе, 10 б. Загалом в Україні відновили роботу 64 ресторани McDonald’s


 

 У березні ресторан у Бучі був пошкоджений внаслідок бойових дій. Ресторан був зовсім новим і відкрився лише 23 грудня 2020 року. «Для нашої команди було надзвичайно важливим відновити ресторан якомога швидше, щоб підтримати місцеву громаду, повернути звичний сервіс і улюблену їжу, і зробити один з кроків до відбудови інфраструктури в місті» - прокоментувала генеральна директорка МакДональдз в Україні Юлія Бадрітдінова. 

Ресторан працюватиме з 09:00 до 21:00. При цьому в ресторані встановлено генератор, що дасть змогу закладу працювати більш стабільно за умов обмеження електроенергії. У цьому закладі діють такі ж розширені правила безпеки, як і в інших ресторанах. Під час повітряної тривоги заклад закриватиметься, аби працівники і відвідувачі могли перейти у найближче укриття.

Для місцевих адміністрацій та благодійних фондів компанія передала понад 700 тонн продукції зі складів і ресторанів McDonald’s вартістю понад 70 млн грн. Бучанський ресторан був одним із таких закладів і передав продукти і паперові стакани, серветки та інше на допомогу тим, хто цього найбільше потребував. 

Зараз McDonald’s продовжує підтримувати Україну і українців через програми гуманітарної допомоги постраждалим сім'ям і лікарням, які втілює «Фундація Дім Рональда МакДональда» за активної волонтерської участі працівників. Вже понад 150 000 продуктових наборів отримали українські родини у тих містах, де у цьому найбільша потреба: у деокупованих чи прифронтових зонах, а також де перебувають сім’ї та діти, які вимушено покинули свої домівки. А у програмі закупівлі життєво важливого медичного обладнання та гуманітарної допомоги для лікарень медичні заклади отримали апарати вакуумної терапії (ВАК-апарати) для лікування обширних мінно-вибухових ран. 

Загалом в Україні відновили роботу 64 ресторани McDonald’s. Дізнатися про графік роботи та перелік усіх закладів можна з офіційних джерел інформації McDonald’s в Україні: на сайті та в мобільному застосунку McDonald’s (в AppStore та Google Play).

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.