Авіакомпанія “Нової пошти” отримала перші літаки. Старт польотів планують у вересні

07.02.2022
1245

Фото: 24 канал

Авіакомпанія “Нової пошти” Supernova Airlines, взяла у лізинг два вантажні літаки Boeing 757-200F. Перший рейс планують у вересні цього року,  повідомив співвласник "Нової пошти" Володимир Поперешнюк на відкритті інноваційного терміналу ДАО у Дніпрі, інформує “Інтерфакс-Україна”.


Як повідомляється, за попередніми оцінками, ця послуга обійдеться компанії приблизно у $200 000 на місяць за кожен борт, загальна інвестиція у запуск авіакомпанії — до $10 млн.

Авіакомпанія Нової пошти отримала перші літаки і планує розпочати польоти восени - Фото

Фото: пресслужба "Нової пошти"

«Ми будемо експлуатантом, наразі триває отримання сертифікату у Державіаслужбі. Власна авіакомпанія буде однозначно вигідніша, ми наразі активно замовляємо послуги в інших авіаперевізників», — повідомив Поперешнюк.

За його словами, вартість міжнародної доставки не збільшиться. Базовим аеропортом буде Міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Співвласник повідомив, що завдяки власній авіакомпанії швидкість доставки зросте вдвічі, таким чином зможуть запропонувати доставку за п'ять днів із Китаю та США.



 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.