Особливості нових житлових комплексів

01.02.2022
3627
PR-Матеріал

Деякі покупці нерухомості дотримуються позиції, що багатоповерхівки, побудовані 20-30 років тому, набагато надійніші за сучасні. Можливо, частково це й так, якщо йдеться про бюджетний сегмент нерухомості, та й то не факт.


За кілька десятиліть з'явилося безліч нових будматеріалів, які набагато ефективніші у тепло- та звукоізоляції, проводка розрахована на велике навантаження, планування житла помітно відрізняється.

Якщо ж мова йде про преміальний сегмент нерухомості, то тут дуже багато відмінностей. Так, наприклад, у Комфорт Таун купити квартиру найзручніше за допомогою сервісу OLX. Але, перш ніж це зробити, потрібно дізнатися про головні переваги такої покупки.

Перше, що виділяється, – це сучасне планування квартир. Тут завжди можна встановити необхідні меблі або техніку. Навіть якщо це однокімнатна квартира, то простір розподілено раціонально. Площа житла може бути дуже великою: особливою популярністю користуються студії.

Самі будинки – багатоповерхові будівлі. Кількість поверхів може перевищувати 20-25. Тобто можна спостерігати за містом із великої висоти.

Помітно збільшена площа скління: вікна стали набагато більшими, що дозволяє потрапляти більшій кількості світла. Такий дизайн вікон дуже стильний та сучасний.

Використання преміальних матеріалів – важлива перевага сучасних житлових комплексів. Навіть велика за площею квартира не коштуватиме дорого щодо опалення.

Інші переваги сучасних ЖК

Існує і багато інших переваг. Серед них:

  • наявність заскленої лоджії та балкона;

  • швидкісні ліфти;

  • підземні паркінги;

  • наявність необхідної соціальної інфраструктури (аптеки, лікарні, магазини, дитячі садки, школи, спортивні секції і т. д.

Забудовник піклується і про дітей. Практично у кожному дворі встановлюються дитячі майданчики з різноманітними гойдалками, пісочницями, зеленими зонами. Не менше уваги приділяється і безпеці: ніхто сторонній не зможе потрапити до під'їзду без запрошення.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.