"ПриватБанк" запустив сервіс "Бюджет" з інформацією про борги по податкам і оплатити

25.01.2022
1061

Фото: Depositphotos

"ПриватБанк" запустив новий сервіс для підприємців та корпоративних клієнтів "Бюджет". Він дозволяє прямо в електронному банку "Приват24 для бізнесу" отримувати актуальну інформацію про наявність або відсутність заборгованості з податків з деталізацією за видами податків, причинами виникнення заборгованості тощо. Про це повідомили у пресслужбі банку.


Щоб отримувати інформацію про податкову заборгованість онлайн, у вебверсії «Приват24 для бізнесу» виберіть з каталогу послуг та підключити послугу «Електронний документообіг». Далі у вкладці «Бюджет» треба вибрати рік, за який необхідно отримати інформацію. Натиснути кнопку «Створити запит». Підписати електронним підписом (SmartID, файловим КЕП або ключем іншого АЦСК).

За наявності податкової заборгованості клієнту достатньо вибрати податок та натиснути кнопку «Оплатити». Платіж буде створено автоматично, клієнту потрібно лише вибрати рахунок для списання та вказати період оплати, а також, при необхідності, відкоригувати суму. Після підписання та відправлення платежу податок сплачено. Натиснувши на кнопку «Детальніше», можна скачати файл з таблицею у розрізі податків.

Фото: Depositphotos

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.