Один з найбільших маркетплейсів Туреччини готується вийти на ринок України

08.01.2024
1276

Фото: Hepsiburada

Один з найбільших маркетплейсів Туреччини Hepsiburada готується вийти на ринок України. Про це розповіла гендиректорка компанії Нілхан Онал Гьокчетекін агентству Bloomberg. Про це пише Liga.Net


"Україна – складний, але важливий ринок для Туреччини. Для нас це стратегічна інвестиція. У майбутньому [ситуація в Україні] нормалізується, і ми хочемо бути до цього готовими", – сказала вона.

Hepsiburada, заснована 1998 року й офіційно відома як D-MARKET Electronic Services & Trading, – публічна компанія, чиї акції з середини 2021 року торгуються на біржі Nasdaq у США. Розміщення на біржі було невдалим, і її ринкова вартість зараз становить близько $550 млн – у сім разів менше, ніж під час виходу на IPO.

На сайті Hepsiburada продають електроніку, побутову техніку, товари для дому, одяг, взуття, аксесуари, косметику, побутову хімію тощо. Це другий за популярністю сайт роздрібної торгівлі у Туреччині.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.