Як працює Launchpad криптовалют?

04.01.2024
1135
PR матеріал

Фото: whitebit

Сфера криптовалют постійно розвивається, тому з часом з’являються нові проєкти, які удосконалюють роботу цього напрямку. Launchpad — це допоміжна платформа, певний сервіс, який дозволяє розвиватися криптопроєктам. Це місце, де звичайні користувачі можуть відкривати нові проєкти, голосуючи за них. Така можливість є дуже перспективною, особливо для новітніх платформ, які тільки починають виходити на ринок.


Які дії виконує дана платформа?

Для того, щоб почати співпрацю з Лаунчпад, необхідно попередньо подати заявку на участь. Зробити це можна, наприклад, на криптобіржі WhiteBIT. Після цього проходить кропітка процедура аналізу та відбору й оцінюється безпечність певного проєкту. Завдяки такому підходу сучасні криптопроєкти можуть швидко отримати необхідну суму підтримки, що значно збільшує шанси на подальший успіх. 

Сучасний Launchpad виконує такі функції:

  • збирає кошти від інвесторів за допомогою випуску своїх токенів;

  • розміщує токени на спеціальних біржах;

  • проводить аудит стартапів, що забезпечує захист інвесторів від шахрайських дій.

Запуск проєкту проходить в декілька етапів, тому важливо враховувати, що цей процес не є швидким. Стартап, тобто проєкт-новачок, подає заявку на участь у лаунчпаді. Після цього система проводить аудит стартапу, і при його успішному завершенні заявка схвалюється.

Після цього користувачі розпочинають купівлю цих токенів, голосуючи за те, щоб потім вони були розміщені на біржі. При цьому важливо зазначити, що Launchpad дає можливість отримати токен за певною ціною раніше, ніж починаються торги та лістинг.

Лаунчпади стають все більш популярними у криптоіндустрії та надають можливість розвиватися новим та перспективним проєктам. За співпрацею з такими платформами стоїть міцне майбутнє криптовалютних відносин.

Чи варто користуватися такою послугою?

Можна зробити висновок, що лаунчпади є ефективним інструментом у сфері криптовалюти. Це в першу чергу пряма взаємодія між розробниками та інвесторами. В цьому випадку пропонується використання прозорого механізму фінансування для свіжих проєктів, а також допомога інвесторам в пошуку проєкту для вкладення коштів. Використання такого інструменту дає можливість швидко й ефективно збирати кошти, отримати доступ до великої аудиторії людей або компаній, які готові інвестувати. 

Можна зробити висновок, що у зв’язку зі стрімким ростом популярності криптовалюти використання лаунчпадів стане невіддільною частиною діяльності, без якої на початковому рівні не обійтися.

Текст: whitebit.com

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.