NovaPay став першим фінансовим сервісом в Молдові, що запровадив функцію післяплати

05.06.2023
2080

Фото: Нова пошта

NovaPay проводить експансію на закордонні ринки. Компанія запровадила функцію післяплати для онлайн-покупок в Молдові, повідомляє прес-служба


 

«NovaPay є першою вітчизняною фінтех-компанією, яка розпочала свою глобальну експансію, і Молдова стала першим ринком міжнародного розвитку для нас, - коментує Андрій Кривошапко, СЕО NovaPay. – Ми бачимо можливості синергійного розвитку в цій європейській країні - нині NovaPay надає молдавським підприємствам і приватним клієнтам фінансові послуги, яких до того не було на ринку, а також супроводжує логістичні операції групи компаній Нова пошта. Наступним етапом, після отримання розширеної ліцензії, стане відкриття рахунків та випуск карток до них, кредитні продукти, в тому числі Посилка в кредит». 

 Раніше в Молдові клієнти, купуючи товари онлайн, розраховувались за них тільки передоплатою. Тепер NovaPay надав можливість отримати товар і оглянути його, і лише потім - заплатити. Доставку грошей продавцю забезпечить NovaPay. Унікальну для ринку послугу післяплати жителі Молдови можуть отримати без жодної комісії у 19 відділеннях Nova Poshta у Кишиневі, Комраті, Більцях, Кагулі, Єдинці .

 Серед найближчих планів NovaPay у Молдові для приватних клієнтів – внутрішні та міжнародні перекази. Для бізнесу – еквайринг, моментальні внутрішні та транскордонні перекази, з кредитних продуктів – факторинг. 

 Нагадаємо, що у квітні NovaPay отримав розширену ліцензію НБУ, яка дозволяє відкривати рахунки фізичним особам і бізнесу, а також випускати картки. А у 2022 році NovaPay подав документи на ліцензію EMI (Electronic Money Institution) Центробанку Литви. Після її отримання компанія зможе надавати фінансові послуги у всіх країнах Європейського Союзу.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.