Рейтинг відвідуваності найбільших маркетплейсів та інтернет-сервісів за лютий 2023

27.03.2023
9237

RetailersUA випустив свіжий рейтинг відвідуваності інтернет-сервісів, маркетплейсів, дошок оголошень, кеш-бек-сервісів за лютий 2023 року До даного рейтингу входять дошки-оголошень, "чисті" маркетплейси (де всі товари продають сторонні продавці), сервіси замовлення, бронювання товарів і послуг, купонатори, щомісячна відвідуваність яких становить щонайменше 500 000. Для складання рейтингу ми використовуємо дані сервісу аналізу джерел трафіку вебсайтів – SimilarWeb, у безкоштовній версії. Він має похибку, не враховує відвідуваність з мобільних додатків. Якщо ви власник такого майданчика, пишіть нам на адресу редакції info@retailers.ua та, будь ласка, у листі вкажіть назву сайту та його домен.


 Трійка найвідвідуваніших українських марктеплейсів залишилося незмінною — це дошка оголошень OLX, товарний маркетплейс Prom та сервіс пошуку та замовлення ліків Tabletki.ua. Цього місяця в рейтинг додали Violity — маркетплейс для продажу антикваріату, сервіс оголошень Besplatka та Skylots та сервіс пошуку лікарів Doc.ua.

 Графік 1

 

Графік 2

 

 

Графік 3

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.