Zakaz.ua розпочав співпрацю з мережею зоомаркетів MasterZoo

20.05.2024
1179

З 16 травня Всеукраїнський сервіс доставки Zakaz.ua розпочав здійснювати доставку товарів з мережі нового ритейл-партнера MasterZoo. Варто зазначити, що це перший тематичний партнер сервісу доставки за всю історію існування компанії, який спеціалізується на продукції вузькопрофільної ніші. Здебільшого серед партнерів сервісу були великі популярні продуктові мережі супермаркетів та гіпермаркетів України. 


Нагадаємо, що MasterZoo — українська мережа магазинів професійних зоотоварів. У широкому асортименті ритейлера представлені товари для догляду за тваринами, їх лікування, раціону харчування й розваг. Вся продукція, яка представлена на полицях Master Zoo, сертифікована і відповідає стандартам якості. Тут споживачі можуть придбати також різні аксесуари для транспортування і підтримки гігієни свого вихованця. 

Скористатися доставкою із зоомаркету нині мають можливість мешканці столиці та передмістя Києва, які можуть обирати усе необхідне з широкого асортименту ритейлера: онлайн-вітрина невдовзі налічуватиме близько 5 тис. одиниць товарів. Доставка здійснюється у всі райони міста. Також, вже за тиждень для користувачів сервісу з'явиться можливість самовивозу зі складу ритейлера за адресою вул.Північно-Сирецька, 49, яка дозволятиме оплачувати тільки вартість роботи комплектувальника.

«Ми продовжуємо активно розвиватися та розширювати асортимент вибору на сайті й у додатку для наших клієнтів шляхом співпраці з новими ритейлерами. Як свідчать наші показники продажів, продукція категорії зоотоварів має чималий попит. Зокрема, згідно даних дослідницьких компаній майже 50% українців мають домашніх тварин у господарстві, адже чотирилапі пухнасті вихованці розчулюють та дарують радість, особливо коли вони ситі, красиві й здорові. Відтепер завдяки плідній співпраці Zakaz.ua і мережі зоомаркетів MasterZoo користувачі нашого сервісу зможуть зручно онлайн купувати все необхідне для організації харчування та зручного побуту своїх домашніх улюбленців», — зазначає Євген Нетреба, комерційний директор Zakaz.ua.

«Впевнені, що E-commerce в Україні буде зростати. У співпраці із Zakaz.ua ми побачили можливість залучення нової аудиторії, котра віддає перевагу онлайн покупкам. Стартували в столиці, де маємо новий сучасний склад з широким асортиментом. Якщо буде попит, будемо шукати можливості для сумісної співпраці й в інших містах», — коментує Богдан Навальницький, керівник логістики та складів MasterZoo.

Щоб оформити замовлення із мережі зоомаркетів, необхідно зайти на сайт masterzoo.zakaz.ua або відкрити мобільний додаток Zakaz.ua, вибрати місто, потрібну адресу, наповнити кошик товарами, відзначити спосіб оплати та зручний час для доставки. Після підтвердження замовлення професійний комплектувальник відбирає найякісніші товари для вашого вихованця з асортименту згідно зі списком. У випадку відсутності товару зі списку замовлення, з покупцем зв'яжуться та запропонують замінити його на аналогічний в тій самій ціновій категорії. Далі замовлення потрапляє до кур'єра Zakaz.ua, який швидко та вчасно доправляє товари покупцеві. Кур’єри здійснюють доставку в Києві та передмісті з 10:00 до 22:00 в рамках 2-годинних слотів. 

Zakaz.ua — український сервіс доставки продуктів, що входить до міжнародної групи компаній Zakaz Global. Замовлення здійснюється на сайті та в додатку Zakaz.ua на iOS та Android. Сервіс працює на ринку України з 2010 року й надає послуги замовлення та доставки продуктів харчування з популярних продуктових мереж роздрібної торгівлі: METRO, Аuchan, МегаМаркет, ЕКО маркет, Novus, Таврія В, UltraMarket, Восторг, КОСМОС, супермаркет “Харків”, WINETIME, “За Раз” та MasterZoo. На сьогодні кур’єрська адресна доставка доступна у 13-ти великих містах України (Київ, Дніпро, Запоріжжя, Харків, Одеса, Вінниця, Львів, Житомир, Полтава, Рівне, Івано-Франківськ, Чернівці, Кривий Ріг), а також у Молдові (Кишинів, Бєльці). Зокрема, компанія здійснює доставку товарів по всій країні (за виключенням тимчасово окупованих територій) через поштові відділення та кур’єрів партнера — логістичної компанії Нова Пошта. 

MasterZoo — мережа магазинів зоотоварів для домашніх улюбленців всіх видів: собак, котів, птахів, рибок, рептилій, екзотичних тварин тощо. Понад 15 років мережа зоомаркетів забезпечує жителів України товарами для чотирилапих, хвостатих, крилатих і водних підопічних. На сьогодні в країні функціонує понад 202 точки продажу.  

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.