Нова пошта вийшла на ринок Іспанії

30.04.2024
596

Фото: Нова пошта

Нова пошта 30 квітня відкрила перше відділення в Іспанії. Це вже 12-та країна у Європі, де є відділення найбільшої приватної служби доставлення України, пише Liga.Net з посиланням на пресслужбу компанії


Перше іспанське відділення відкрили в Барселоні.

"Найближчим часом відкриємо ще одне відділення в Барселоні, а впродовж року будемо активно розвивати мережу точок сервісу видачі посилок разом із нашими партнерами. Плануємо відкрити по п'ять-шість пунктів видачі у кожному місті уздовж узбережжя: від Барселони, Валенсії, Аліканте до Мурсії, Малаги й Естепони, а також у столиці – Мадриді",- розказав СЕО Nova Post в Іспанії Олександр Павловський.

Як і в інших країнах, компанія буде присутня в Іспанії під своїм міжнародним брендом Nova Post, навіть попри те, що іспанською "no va" означає "не йде".

Термін доставлення з України до Іспанії – від восьми днів, а вартість становить:

→ документи – 1000 грн;
→ посилки до 2 кг – 1050 грн;
→ посилки до 10 кг – 1700 грн;
→ посилки до 30 кг – 3000 грн;
→ вантажі від 30 до 1000 кг – 120 грн за кожен кілограм.

З травня буде доступним кур'єрське доставлення Nova Post на будь-яку адресу у всій Іспанії. Викликати кур'єра можна через сайт і мобільний застосунок. Доставлення або забір відправлення кур’єром за адресою додатково коштує 100 грн для відправлень до 30 кг або 120 грн за кожні 100 кг.

Читайте також: NOVA запустила компанію «Нова енерджи» для генерації електроенергії

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.