У Кривому Розі відновив роботу ТРЦ Сонячна Галерея, у який в січні влучила ракета

05.02.2024
1057

Фото: ТРК "Сонячна Галерея"

У суботу, 3 лютого, в Кривому Розі відновив роботу торгово-розважальний комплекс "Сонячна Галерея", у який на початку січня влучила російська ракета. Про це пише Liga.Net з посиланням на компанію Arricano, власницю торговельного центру


Після необхідних перевірок Arricano вирішила відновити роботу Сонячної Галереї у частині, яка зазнала незначних пошкоджень, зокрема гіпермаркеті Auchan Україна. Відкриття інших зон відбуватиметься поетапно.

"Мешканці Кривого Рогу, ком’юніті торговельного комплексу з нетерпінням чекали, коли запрацюють магазини улюблених брендів, про що свідчать активні обговорення на сторінках ТРК в Instagram і Facebook. З 8 січня і дотепер користувачі соцмереж залишили багато коментарів зі словами підтримки та вдячності за проведені раніше дитячі й сімейні заходи, комфортний шопінг і затишну атмосферу у ТРК "Сонячна Галерея"," – зазначили у пресслужбі.

8 січня внаслідок масованої ракетної атаки росіян у Кривому Розі був знищений приватний будинок, також постраждав ТРК "Сонячна Галерея". Після цього стало відомо, що Arricano у 2024 році замінить Auchan Україна на нового продуктового оператора у Кривому Розі.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.