Укрпошта починає відкривати вантажні відділення

25.01.2024
1252

Фото: Укрпошта

Державна Укрпошта почала відкривати вантажні відділення без додаткових послуг у вигляді сплати комуналки чи отримання пенсій. Про це повідомиляє Liga.net з посиланням на пресслужбу компанії


"Укрпошта запускає вантажні відділення, максимально адаптовані до приймання й видачі великих обсягів відправлень. Для суттєвого прискорення логістичних процесів передбачено контейнерний обмін. До того ж нововведення дасть змогу розвантажити інші відділення та акцентуватися там на соціальних послугах", — сказав заступник генерального директора Укрпошти з розвитку мережі Йосип Борнак.

Перші 13 відділень перепрофілювали у вантажні на базарах у Харкові, Одесі, Хмельницькому та Чернівцях.

Протягом 2024 року компанія хоче відкрити ще 41 нове вантажне відділення в обласних центрах країни, а потім мережу будуть поширювати на великі міста з населенням понад 80 000 людей.

Також будуть відкривати вантажні відділення закритого типу на території корпоративних клієнтів, таких як Rozetka, Yves Rocher, Епіцентр.

У вантажних відділеннях передбачається фронт-лінія для приймання дрібних відправлень та рампа з можливістю під’їзду п'яти- й десятитонних вантажівок.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.