У Бердичеві відкрився перший магазин COMFY

07.06.2024
523

Фото: пресслужба COMFY

COMFY продовжує масштабувати бізнес. У рамках продовження стратегії експансії ритейлер відкрив новий магазин у Бердичеві, що на Житомирщині.


Це перший магазин COMFY у 70-тисячному місті. Його загальна площа — 725 кв. м. Традиційно в магазині представлений широкий асортимент товарів, а також демо-зони різних категорій домашніх гаджетів та аксесуарів. Також у магазині розташована сучасна бренд-зона техніки Samsung.

У новому магазині, як і по всій мережі СОMFY, реалізована сучасна концепція зони видачі онлайн-замовлень. Робота побудована за принципом fast track. Це означає, що завдяки ефективній організації бізнес-процесів покупець отримує замовлення в середньому за дві хвилини.

Новий магазин COMFY розташований у самому центрі Бердичева, поблизу головної площі міста, у ТЦ “Оноре де Бальзак”.

Мережа COMFY налічує 103 магазини. Від початку 2024 року компанія відкрила оновлений флагманський магазин у столичному ТРЦ Ocean Plaza та відновила роботу магазину в ТРЦ “Apollo” у Дніпрі, який зазнав руйнувань в результаті прямого ракетного удару в грудні минулого року.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.