VARUS.UA запускає послугу оптових закупівель для бізнесу

22.04.2024
325

Сервіс VARUS.UA пропонує нове рішення для бізнесу — оптові закупівлі. Відтепер власники бізнесу можуть економити час, кошти та зусилля, замовляючи необхідні товари онлайн з доставкою від VARUS.UA.


Переваги оптових закупівель від VARUS.UA:

  • Асортимент: понад 20 000 найменувань продуктів харчування, напоїв, товарів побутової хімії та товарів для дому від провідних виробників.

  • Зручне оформлення онлайн-замовлення, швидке комплектування та вчасна доставка.

  • Гарантія свіжості та відповідності продукції всім стандартам якості.

  • Персональний сервіс.

Мінімальна сума замовлення для бізнес-доставки становить 5 000 грн. Доставка здійснюється в зоні покриття VARUS.UA у 79 населених пунктах у 4-х областях України. Детальну інформацію про терміни доставки та вартість ви зможете дізнатись у  менеджера під час оформлення на VARUS.UA. 

VARUS — національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість — 107 супермаркетів у різних містах України та DarkStore у Києві. Мережа VARUS працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини To Go і сервіс VARUS.UA.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.