Співвласник "Галі Балуваної" запускає фастфуд під назвою Gabar

04.04.2024
1386

Співвласник мережі магазинів напівфабрикатів "Галя Балувана" та MultiСook Володимир Матвійчук запускає мережу закладів швидкого харчування під назвою Gabar. Перший з'явиться у Луцьку, повідомляє Liga.net з посиланням на на сторінку Multi Сook Україна у Facebook.


Перший Gabar у Луцьку з’явиться вже у травні, а згодом планується продавати франшизу і створити мережу таких закладів в Україні та за кордоном, з'ясувало видання ВолиньPost.

Видавання страв ресторанного рівня відбуватиметься за 5-7 хв, меню налічуватиме понад сотню позицій, які постійно змінюватимуться.

"Ми позиціюємо Gabar як мультифункціональний заклад. Він поєднує в собі кав’ярню, ресторан, бар, заклад швидкої їжі. Таким чином ми будемо готові закрити будь-який запит клієнта. Наш відвідувач зможе і випити кави зранку, і підкріпитися в час обідньої перерви, і повечеряти з сім’єю", – розповів Володимир Матвійчук.

Бренд-шефом ресторанних страв у закладі став ресторатор та шеф-кухар Юрій Хазіпов.

Матвійчук каже, що підготовка до відкриття Gabar розпочалася рік тому. Багато позицій тестували на базі клієнтів "Галі Балуваної" і на основі відгуків покупців визначили страви, які мають найбільший попит у споживача.

Під час складання меню вирішили відійти від традиційної української кухні. У ресторані можна буде замовити страви країн Європи, Азії, Америки.

В основі меню – комплексні другі страви з гарніром, соусом та м’ясом, рибою чи овочами. Будуть закуски, салати, супи, а також бургери та смажені крильця. У стравах будуть використовуватися фірмові соуси.

Крім того, передбачається великий вибір десертів, морозива, чаїв та напоїв власного виробництва.

"Галя Балувана" перестала продавати франшизу, розповідав Матвійчук LIGA.net. Тепер засновник української мережі напівфабрикатів зосереджений на розвитку бренду MultiCook, під яким він вийшов на ринки Європи та Америки, там зараз функціонує понад 100 магазинів. Запуск франшизи в Євросоюзі, зокрема у Польщі, відбувся у грудні 2022 року

Станом на лютий 2024 року франшиза "Галя Балувана" мала мережу з 930 магазинів, якою володіють близько 200 партнерів. На такий результат франчайзер вийшов за п'ять років: перший магазин підприємець відкрив у Луцьку у 2018 році.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.