Fozzy Group відкрила перший медичний центр «Doctor Sam» у Києві

15.02.2024
4533

Фото: Fozzy Group

Одна з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group відкрила перший медичний центр під торговельною маркою «Doctor Sam». Медичний центр «Doctor Sam» розташований за адресою: Київ, ТРЦ «Respublika Park», вул. Кільцева дорога, 1. Про це повідомляє пресслужба Fozzy Group


Doctor Sam — це багатопрофільна клініка з міжнародними стандартами якості медичних послуг і сервісом високого рівня. Напрямками роботи є амбулаторно-поліклінічний консультативний прийом лікарів, діагностика, супровід вагітності, денний стаціонар, профілактичні щеплення тощо. Тут подбають про здоров’я і дорослих, і дітей, тож уся родина матиме змогу отримати компетентну та експертну медичну допомогу в одному місці. 

До медичного центру можна звертатися з будь-якими симптомами і без них: відповідальне ставлення до здоров’я включає не тільки лікування, а ще й профілактичні та освітні заходи.

«Fozzy Group продовжує розвиватися й відкриває новий бізнес, щоб ділитися своїми найкращими рисами, а саме гостинністю та турботою про працівників і Гостей у галузі охорони здоров’я. Doctor Sam — це не просто ваш лікар, це ваш надійний партнер у підтримці здоров’я», — так окреслив основну місію медичного центру його засновник, генеральний директор медичного центру «Doctor Sam» Сем Аганов.

Fozzy Group – одна з найбільших торгово-промислових груп України. Бізнес-інтереси групи охоплюють ритейл, виробництво продуктів харчування, банківську справу, ІТ, логістичний, туристичний і ресторанний бізнеси.

Торговельні мережі: «Сільпо», Le Silpo, Fozzy, «Фора», Thrash!Траш!, «Біла ромашка», rіngoo.

Ресторани: «Буланжері», Escobar, Positano, Who&Why Drinkery.

Агропромисловий напрямТМ «Ніжин», ТМ «Грінвіль», ТМ «Снятинська птиця», ТМ «Богуславна»,ТМ Skadi. Агробізнес спеціалізується на рослинництвітваринництві та овочівництві.

Інші бізнесибанк «Восток», IT-розробник TemaBit Fozzy Group, логістичний оператор «УВК», мережа турагенцій Silpo Voyage, мережа спортклубів APOLLO NEXT.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.