Львівська "Мегаоптика " отримала перемогу на світовій виставці в галузі оптометрії та окулярів

08.02.2023
610
Львівська "Мегаоптика " отримала перемогу на світовій виставці в галузі оптометрії та окулярів

Фото: Мегаоптика

 

Центр зору «Мегаоптика», що розташований у Львові, виборов перемогу на світовій виставці в галузі оптометрії та окулярів MIDO 2023.


 

 

Мегаоптика здобула нагороду BeStore Innovation Awards, яку отримує краща оптика світу за інноваційність підходів у роботі, фаховість та рівень клієнтського сервісу. MIDO 2023 відбувалась у виставковому центрі Fiera Milano в Італії 4-6 лютого.

Центр зору «Мегаоптика» на ринку три роки і має свій формат роботи – в одному просторі поєднані розширена діагностика зору, лікування офтальмологічних захворювань та справжній супермаркет з найбільшим в Україні асортиментом окулярних оправ.

«Цією перемогою ми хочемо зі сцени МIDО ще раз підкреслити, що українці – це дуже сильна, інноваційна та смілива нація. Отримати нагороду BeStore Innovation Awards і розгорнути прапор України на найвидатнішому світовому майданчику в галузі оптометрії та окулярів – новий статус та відповідальність для Мегаоптики.  Ми, українці, вміємо будувати якісні компанії навіть у час, коли виборюємо право на свободу своєї держави. Дякуємо за цю можливість нашим захисникам та захисницям», — каже СЕО Центру зору «Мегаоптика» Тарас Пронів.  

/MIDO — провідна світова виставка в індустрії окулярів, яка відбувається щорічно з 1970 року й об'єднує представників малого та середнього бізнесу, стартапів та фундаторів у галузі оптики та обладнання. Виставка MIDO – єдина окрема платформа інновацій і нових розробок сфери оптики та офтальмології, а також масштабна В2В подія, де зароджуються нові партнерства. Виставкові експозиції розділені на вісім секторів: Fashion District, Lenses, Design Lab, Tech, Lab Academy та інші. Окрім самої виставки, MIDO включає освітні заходи, Otticlub Space — простір для семінарів, конференцій, воркшопів, присвячений найактуальнішим викликам індустрії зору./

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.