У Херсоні внаслідок обстрілу знищено торговий центр «Епіцентр»

04.02.2023
390
У Херсоні внаслідок обстрілу знищено торговий центр «Епіцентр»

Фото: прес-служба "Епіцентр"

Внаслідок атаки ворога, вночі 3 лютого 2023 було зруйновано торговий центр «Епіцентр» у Херсоні. Потужний артилерійський обстріл спричинив масштабну пожежу, яка охопила всю будівлю, повідомляє прес-служба ритейлера


 

Епіцентр відновив роботу після деокупації Херсону, але внаслідок чергової терористичної атаки ворога, торговий об'єкт, розташований на Бериславському шосе, 17, було повністю знищено. 

Працівники пожежної безпеки міста та працівники компанії не змогли локалізувати пожежу через влучання в джерело газопостачання.

В Епіцентрі підкреслюють, що зроблять все, аби надати необхідну підтримку співробітникам, які залишилися без роботи.

З початку повномасштабної агресії РФ в Україні компанія Епіцентр зазнала значних втрат.  Раніше ворог повністю зруйнував торговельні центри компанії в Маріуполі, Чернігові та Бучі. Ще частина об’єктів мережі «Епіцентр» була вимушена припинити роботу через активні бойові дії, постійні обстріли та захоплення українських територій окупаційними військами.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.